Show/Hide

CAPS Events Calendar

Print
Press Enter to show all options, press Tab go to next option

Parks and Trails Advisory Board

AGENDA 

  1. CALL TO ORDER

     

  2. APPROVAL OF MINUTES (5 minutes – 1:30-1:35)

                                                                                                                                       

  3. PUBLIC COMMENT AND ANNOUNCEMENTS(5 minutes – 1:35-1:40)

     

  4. FINANCIAL REPORT (5 minutes – 1:40-1:45)

     

  5. ITEMS INVOLVING GUESTS AND ACTION ITEMS
    1. Missoula Area Mapping Project – Presentation by Andrew Hagemeier (30 minutes – 1:45-2:15)
    2. Recap of 2017 Vegetation Management (5 minutes – 2:15-2:20)
    3. Vegetation Management Priorities for 2018 (5 minutes – 2:20-2:25) *
    4. Discussion on Updates to Integrated Vegetation Management Plan (15 minutes – 2:25-2:40)

       

  6. OLD BUSINESS
    1. Hampton Park Barn (20 minutes – 2:40-3:00) *

       

  7. NEW BUSINESS

     

  8. STAFF REPORT (10 minutes – 3:00-3:10)

     

  9. COMMUNICATIONS
    1. Big Sky Stewardship Committee *
    2. Matching Grants Committee
    3. Outreach Committee
    4. Policy and Procedure Committee
    5. Trails Committee
    6. Vegetation Management Committee

       

  10. ADJOURNMENT
Return to full list >>